18/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Золочів відвідає перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький

У п’ятницю, 17 вересня, на Львівщині з візитом перебуватиме перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

Зокрема, у м. Золочів відбудеться нарада з питань розвитку сільських територій в контексті земельної реформи та ринку землі  за участю першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, заступника Голови Всеукраїнської асоціації громад з виконавчої роботи – Виконавчого директора Івана Слободяника,  керівників регіональних органів ЦОВВ у Львівській області, голів територіальних громад та райдержадміністрацій області.

Учасники наради обговорять питання взаємодії територіальних громад з органами виконавчої влади в контексті земельної реформи та питання реформи децентралізації.

У межах заходу відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством аграрної політики та продовольства України, Львівською облдержадміністрацією та Всеукраїнською асоціацією громад.

Окрім цього, в рамках візиту заплановано відкриття сучасного високотехнологічного виробництва готових кормів для тварин на потужностях ТзОВ «Коудайс Україна» в с. Хильчиці Золочівського району.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.