19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Стандарт досконалості воїна-гвардійця

Стандарт досконалості починається тут. Колеги Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні про Навчальний центр НГУ ім. В. Вишиваного.

До Навчального центру НГУ з метою обговорення результатів роботи та планування заходів на найближчу перспективу прибув командир групи професійної військової освіти капітан Ноа Басбі та його помічники.

Під час брифінгу колеги із Збройні сили Канади в Україні / Canadian Armed Forces in Ukraine підсумували результати та здобутки спільної роботи, оцінили процес розвитку та реформування Навчального центру як платформи якісної підготовки воїнів-гвардійців.

«Ми працюємо та розвиваємось, кожного дня, пліч о пліч разом з друзями із операції UNIFIER маємо змогу ставати сильнішими. Обмін досвідом, розробка нових кваліфікаційних стандартів, програм, вдосконалення матеріальної бази, все це, пріоритетні напрямки нашої спільної роботи, яка уже дає хороші результати»,- наголосив начальник Навчального центру НГУ полковник Михайло Кулик.

Також начальник Навчального центру НГУ полковник Михайло Кулик висловив слова вдячності колегам із Канади за суттєвий вклад у підготовку інструкторів, сержантів та спеціалістів для Національної гвардії України, надання всебічної допомоги.

На завершення зустрічі колеги із Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні подякували колективу Навчального центру за плідну співпрацю і висловили свою готовність надалі надавати допомогу в подальшому розвитку військово-професійної освіти та впровадженні принципів НАТО в освітній процес підготовки курсантів.

Сильні разом!

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.