27/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

У вівторок, 19 березня 2024 року, у Золочівській громаді робочої групи координаторка проєкту «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» Оксана Яковець презентувала соціальний паспорт Золочівської територіальної громади

Документ складений за підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «Cтабілізейшен Суппорт Сервісез» у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що діє за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Результатом спільної роботи стало створення насиченого та ґрунтовного соціального паспорта Золочівської міської територіальної громади. Це документ з дуже суттєвим пластом інформації, що дає змогу бачити загальну картину щодо соціальної сфери у громаді.
Як зазначила заступник Оксана Яковець, у соціальному паспорті, який допомагали громаді розробляти експерти проєкту, містяться дані, складені на основі аналізу соціальних послуг нашої громади, їх ефективність та рекомендації щодо покращення окремих напрямків роботи. В межах підготовки соціального паспорту було проведено збір та аналітику статистичних даних громади, фокус-дослідження і опитування користувачів соціальної сфери та розробку середньострокового плану дій для розвитку соціальної сфери.
– Соціальний паспорт містить в собі величезний обсяг актуальної інформації про ресурси та соціальні особливості громади – від кількості населення в розрізі населених пунктів, віку, статі до переліку всіх послуг, які надаються органами місцевого самоврядування, комунальними підприємствами та установами. А ще, він несе важливий меседж для інвесторів та донорів, дозволяє громаді презентувати себе, – прокоментував заступник міського голови Василь Гавришків.

Джерело: Золочівська міська рада

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.