30/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Товариство “Родинне дерево” під час майстерки з писанкарства, яку проводить Галина Гевко зібрало на дрони для захисників 1650 гривень

Мисткиня жертовно впродовж тижня проводить серію майстеркласів, де вчить усіх охочих малювати писанки. І не просто вчить, а й виставляє на показ-продаж писанки свої та інших майстринь, вироби з глини талановитого Івана Бондаренка, прикраси… Родзинкою сьогоднішнього дня став свічник роботи Івана Бондаренка, всередині котрого неабиякої краси писанка, що її малювала донька Галини Гевко – Христина.

Серед присутніх – ще одна творча особистість, поетеса, майстриня Леся Сидорович. Її силянки впізнають далеко за межами Золочева. А сьогодні їх одягнули писанкарки. Цікаво розповідає Леся про прикраси. Кажуть, що добра силянка вартувала, як корова.

Керівниця товариства “Родинне дерево” Світлана Наливайко підгртувала надзвичайно цікаву виставку журналів-буклетів із різних регіонів, де представлено найцікавіші зразки писанок.

Галина Гевко проведе ще декілька майстерок. Ціль і мета – збір коштів на комплектуючі для дронів. Шукайте зручну локацію та телефонуйте 067-9257022.

Текст і фото Леся Горгота

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.