28/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Сучасний харчоблок у Золочівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 ім. М. Шашкевича

Спільно із нашими партнерами – Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» – оновили харчоблок у Золочівському ЗЗСО І-ІІІ ст.. №2 ім. М.. Шашкевича.

За кошти Проєкту закуплено і передано Золочівській громаді нову лінію роздачі, пароконвектомат, сучасні холодильники і морозильні камери, електричну плиту, посуд, столи і стільці. За кошти міського бюджету зроблено капітальний ремонт їдальні перед встановленням обладнання.

– Все це зроблено, найперше для дітей. Пригадую свої шкільні роки, коли ми готували чай із шипшини і липи, з дому приносили хліб з повидлом. Сьогодні наші діти мають значно кращі умови. І сьогодні ми дякуємо проєкту USAID «ГОВЕРЛА», бо я не бачив проєкту за весь період праці у місцевому самоврядуванні, щоб більше помагав самоврядним громадам в Україні, ніж цей. Дякую дирекції та працівникам освітнього закладу, батькам та всім причетним до реалізації ініціативи. Ми всі разом дбаємо про здоров’я наших дітей та їх комфортне перебування у закладах освіти, – зазначив міський голова Золочева Ігор Гриньків.

Результатом спільної праці став оновлений харчоблок із сучасним обладнанням та затишна їдальня. Ця ініціатива допоможе забезпечити дітей якісним та здоровим харчуванням, формуватиме навички культури поведінки.

Джерело: Золочівська міська рада

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.