27/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

З Днем Конституції !!!

Сердечно вітаю Вас з Днем Конституції – одним з найважливіших свят незалежної України!

Конституція – основа Української державності. Конституція гарантує кожному з нас: що Україна є незалежною та суверенною, демократичною та правовою державою; що людина, її життя та здоров’я, честь та гідність, недоторканість та безпека визнаються найвищою гідністю; що всі громадяни вільні та рівні у своїй гідності та правах; що кожному гарантується право на свободу та вільне вираження своїх думок і переконань; що український народ є носієм суверенітету та єдиним джерелом влади; що українська мова є єдиною державною; що українська земля – це наше основне національне багатство; і найголовніше, що кожен українець має невід’ємне право на життя.

Сьогодні всього цього нас намагається позбавити лютий ворог – росія. Україні відмовляють не лише у праві на самовизначення, нас намагаються убити як людей, ліквідувати українську державу, знищити українців як націю.

Чи небезпечні їхні плани? Смертельно небезпечні.

Чи готові українці у смертельному двобої здолати тисячолітнього ворога? Без сумніву, готові. У нас немає іншого шляху, окрім спільної боротьби, повернення кожного клаптика окупованої української землі, кожної людини і здобуття єдиної великої перемоги!

Спільно захищаємо український народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя, наше право на майбутнє суверенної, єдиної, соборної, незалежної України!

Ігор Гриньків,
міський голова Золочева

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.