26/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Захід до Дня Захисту Дітей при парафії Блаженного Миколая Чарнецького

БФ « Карітас Золочів УГКЦ», реалізовуючи проекти «Надзвичайне реагування під час війни в Україні» та «Простори Дружні до Дитини у 16 містах України», провів захід до Дня Захисту Дітей, який відбувся 1 червня у молодіжному парку та при парафії Блаженного Миколая Чарнецького.

Головна мета Дня Захисту Дітей – залучення уваги суспільства до проблем, з якими стикаються діти, і підтримка розвитку дитячих прав. В часі війни цей день набуває ще більшої важливості, тому ми приділили свою увагу нашим місцевим та дітям ВПО.

Наші педагоги, психологи та аніматори організували квест з різноманітними завданнями, який пройшли діти, поділившись на команди. Згідно маршруту, команди відвідували різні локації з різноманітними майстер-класами, а також співали патріотичні пісні, проходили перешкоди та розмальовували одне одного аквагримом. Після закінчення дійства організатори вручили дітям грамоти за активну участь та пригостили малечу і батьків солодощами. Дякуємо всім дітками та батькам, які відвідали наше свято. Раді дарувати усмішку усім, хто до нас приходить та бере участь у наших заходах.

Текст і фото: Андріана Біляк

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.