28/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Золочівщину відвідав призер Параолімпійських ігор

Золочівський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів відвідав призер Параолімпійських ігор. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук керівник центру Богдан Гураль.

“Сьогодні ми мали чудову нагоду познайомитись із ще однією неординарною особистістю. Дацко Антон – український фехтувальник на візках, майстер спорту України міжнародного класу, багаторазовий призер і переможець Чемпіонатів Кубків України, Європи та Світу, срібний (2012р в Лондоні)та золотий(2016р вРіо-де-Женейро) призер Параолімпійських ігор.


Антон поділився з нами історією свого успіху, розповів про фехтування, показав свою амуніцію і дозволив приміряти нагороди ( золоту та срібну медалі ). Своєю розповіддю він дав зрозуміти, що нічого не дається легко, а щоб чогось досягнути потрібно докладати титанічних зусиль. Чоловік розповів, які можливості та кордони відкриває великий спорт, і для людей з обмеженими можливостями теж: Китай, Корея, Англія, Канада, Бразилія…., а за два тижні Голандія!
Діти захоплено слухали гостя, зіграли з ним кілька партій в шахи, а наостанок показали йому наш спортивний майданчик, де не обійшлось без майстер-класу з боча. Чудовий день! Чудова людина! Чудовий настрій! Шалений заряд позитиву! Дякуємо, Антоне! Нехай щастить!!!”, – йдеться у повідомленні.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.