28/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

ОРЕСТ КАВЕЦЬКИЙ ПОБУВАВ НА ПЕРЕДОВІЙ

Штаб допомоги українському війську та соціальним групам людей, які у зв’язку із воєнними діями потребують особливої допомоги, ініційований Орестом Кавецьким, напередодні Великодніх свят продовжує свою роботу.

Минулого тижня голова Золочівської районної ради Орест Кавецький їздив на фронт, де навістив збройні підрозділи Золочівського району, які виконують бойові завдання на передовій. Для потреб військовослужбовців було доставлено бронежилети, продукти харчування, засоби гігієни та інше. Також для підтримки бойового духу нашим захисникам передано першу партію дитячих малюнків з пасхальної акції “Подаруй малюнок воїну”. Загалом настрій на позиціях бойовий і впевнений, адже всі українські воїни мотивовані на перемогу.

Не забуваємо і про нашу рідну мову. Організовуємо для внутрішньо переміщених осіб безкоштовні курси із вивчення української мови “Переходь на  українську”.

Крім того, минулого тижня у “Соціальних Хатках Продуктів” у м. Золочів, м. Буськ, м. Броди, м. Радехів та смт. Підкамінь відбулася вже третя благодійна акція по безкоштовній роздачі курятини та круп. Вперше такий захід пройшов і на виїзді –  у Поморянській та Заболотцівській територіальних громадах. Для соціально незахищених верств населення, родин військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб було безкоштовно надано 1800 продуктових наборів, а це – 1,8 тонн курятини та 2 тонн круп.

Якщо хочете приєднатися до штабу, допомогти або потребуєте допомоги – телефонуйте: +380673416547.

Володимир НАКОНЕЧНИЙ

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.