19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Асоціація Українських та Арабських Бізнесменів та Інвесторів  запрошує відвідати країну  Лівію з 10 по 12 грудня 2021 року!

Асоціація Українських та Арабських Бізнесменів та Інвесторів, на чолі з Паном  Салім  Алотті  запрошує відвідати країну  Лівію з 10 по 12 грудня 2021 року!

Тема міжнародної конференції з торгівлі та інвестицій: «На південь», Убарі та Тріполі 10-12 грудня 2021 року.

До участі запрошуються компанії з наступним видом діяльності:

  • Відновлювані джерела енергетики., переробка нафти та газу, інженерія.
  • Сільське господарство, мінеральні добрива.
  • Продукти харчування ( заморожені продукти, кондитерські вироби, консервовані продукти, крупи та борошно, олія та соуси, молочні продукти, снеки та горіхи, напої, інгредієнти та обладнання).

Для українських споживачів унікальний шанс:

– унікальний шанс для України, а саме  українських виробників особливо продуктів харчування відвідати країну Лівію, налагодити бізнес контакти та підписати контракти на поставки українських продуктів. Історично та політично склалося так, що уподобання корінного населення Лівію надає перевагу українським продуктам та високо оцінює якість.

– продукція та послуги українських  виробників в  представництвах Лівії (Рітейл, Супермаркети, Логістичні склади)

– пошук нових спільних проектів.

– нові контакти і можливості взаємодії.

Сьогодні відносини між Україною і арабськими країнами вийшли на новий рівень, Лівія – це одна з стратегічних партнерів України в зовнішньоекономічній діяльності.

Відповідно до домовленостей, оголошених Торгово-промисловою палатою Тріполі, учасники конференції зустрінуться в Тріполі і відправляться в аеропорт Убарі та на пустельний курорт Камар.

Діяльність конференції розпочнеться з виступів почесних спонсорів, Ради з приватизації та інвестицій (PIB) та зацікавлених установ, щоб представити інвестиційний закон, обговорити теми та можливості інвестування в кожному секторі, з аналізом та обговоренням.

Дні другий і третій у Тріполі

Увечері того ж дня учасники повернуться до Тріполі, щоб завершити обговорення запропонованих проектів протягом останніх двох днів конференції.

Координатор візиту:  Юліанна Мусса, контактний телефон Асоціації  38 067 502 87 77, або електронна пошта yuliyamoussa@gmail.com

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.