20/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Щодо поселення внутрішньо переміщених осіб

Голова Золочівської районної військової адміністрації Василь Маркевич провів нараду з питань тимчасового поселення внутрішньо переміщених осіб.

“З початку бойових дій на терени Золочівщини почали приїжджати люди з окупованих територій та населених пунктів, де тривають бойові дії, – розповідає Василь Маркевич. – Для розміщення наших співвітчизників в районі екстрено адаптовували комунальні заклади (школи, гуртожитки, дошкільні заклади), аби забезпечити їх тимчасовим житлом. На даний момент для забезпечення належних умов проживання даної категорії людей закцентував увагу на вирішенні наступних питань щодо підготовки навчальних закладів до навчального року, розселення ВПО із закладів освіти в інші локації, проведення робіт із підготовки в установах освіти укриттів для відновлення очного навчального процесу, забезпечення внутрішньо переміщених осіб допомогою для вирішення їх першочергових потреб, проведення ремонтних робіт на об’єктах тимчасового поселення ВПО”.

За результатами наради голова Золочівської РВА разом із заступником Богданом Гринишиним відвідали Красненську громаду та ознайомились із об’єктами інфраструктури громади та планами вирішення питань розглянутих на нараді.

У ході зустрічі вдалося скоординувати спільні позиції та узгодити кроки, щодо даної проблематики.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.