19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

У Навчальному центрі відбувся випуск молодших командирів

Уже сьогодні близько 150-ти військовослужбовців Національної гвардії України, які готувалися за напрямком підготовки ПР-2 «базовий курс лідерства», убудуть до своїх військових частин.

Логічним завершенням навчання та перевіркою на витривалість для гвардійців, що здобували знання за програмою базового курсу лідерства (ПР-2), став польовий вихід, який тривав два тижні.

Він призначений для відпрацювання підрозділом дій, які наближені до бойових умов.

Особлива увага під час польового виходу зверталася на підготовку військовослужбовців до бойових дій у складі відділень, плануванню, проведенню наступальних операцій та відбиття атак противника.

Варто також зауважити, що програма підготовки молодших командирів розроблена викладачами Навчального центру спільно із представниками операції UNIFIER за стандартами НАТО, які постійно надають всебічну допомогу та підтримку під час навчання.

«Бути гідним захисником своєї країни гордо, бути професіоналом у своїй справі достойно. Я гадаю, що ті навички, які я тут здобув обов’язково стануть мені в нагоді », – розповів солдат Назар Бурий.

Начальник Навчального центру імені Василя Вишиваного НГУ полковник Михайло Кулик привітав військовослужбовців із завершенням навчання та побажав не зупинятися на досягнутому, надалі вдосконалюватися та працювати над собою.

Нехай щастить!

Михайло ПРОКАЗЮК

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.