25/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

У Золочівській громаді презентували новий проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України»

У Золочівській громаді презентували новий проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», який команда ГО «Ґендерний креативний простір» /Gender creative space» за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.

На зустріч завітали керівники відділів та фахівці Золочівської міської ради, активістки.
Керівниця проєкту Наталія Дмитрук презентувала присутнім основні завдання та очікування від проведення заходів в рамках проєкту.

– Нині ми активно надаємо допомогу та підтримку громадянам, які постраждали від війни (ВПО). Незавершені до кінця лютого проєкти були переформатовані на надання гнучкої гуманітарної відповіді на потреби особливо вразливих груп населення. – Наш новий проєкт буде активно сприяти інтеграції жінок ВПО у місцеві громади, підвищенню якості життя жінок ВПО та жінок місцевих громад, залученню жінок з інвалідністю до процесів адаптації та відновлення. Важливий компонент проєкту – посилення лідерських якостей жінок та їхньої ролі у зміцненні соціальної згуртованості в громадах», – зауважила Наталія Дмитрук.

Учасниці зустрічі обговорили виклики, які нині долають жінки у громадах.
Фахівці Золочівської громади щодня працюють з ВПО, відтак розповіли, які заходи вже проведено, як надають гуманітарну та благодійну допомогу, які донори продовжують співпрацю з громадою.
Під час зустрічі обговорили майбутні заходи, на які запрошують усіх активних жінок громади, а також жінок ВПО, адже буде можливість долучитися до соціальних, освітніх, релаксуючих заходів та майстер-класів.

Проєкт «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.