18/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Поморянська селищна рада прощається з Вадимом Миколайовичем Варавою

І знову нашу Поморянську громаду облетіла раптова сумна звістка, яка нагадала, що в нашій державі йде війна, розв’язана підступним агресором. Війна, яка забирає життя найкращих українців. 16 червня 2022 року під час виконання бойового завдання загинув старший лейтенант, артилерист, контрактник Вадим Миколайович Варава.

Вадимові було 27 років, коли 2014 року він, кадровий військовий, пішов боронити рідну землю від окупантів.

Народився Вадим на Носівщині, там навчався у школі, звідти був призваний на строкову службу. Потім, щоб втілити в життя свою юнацьку мрію – стати військовим- вступив на навчання у Львівську військову академію сухопутних військ. Після її закінчення служив у Національній гвардії на Львівщині. Тут зустрів свою долю – Марію, одружилися, народили діточок.

На війну, щоб захищати Україну від російського ворога, Вадим пішов із перших днів. Перебував у гарячих точках, де велися запеклі бої, разом із побратимами відстоював незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Вадим Варава героїчно загинув на 35 році життя, боронячи свою землю й зберігаючи вірність Присязі до кінця. Свого Захисника з війни не дочекалися дружина, троє діточок, батьки. Поморянська селищна рада, селищний голова Степан Бузановський, виконавчий комітет, жителі села Ремезівці, староста Юрій Мигович у цей гіркий час висловлюють щирі співчуття дружині Марії, дітям Артемчику, Анастасійці, Данилкові, тещі Ользі Василівні, батькам Тетяні Василівні й Миколі Миколайовичу, близьким та друзям з приводу загибелі Вадима.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя. Це втрата, біль від якої неможливо заглушити. Оплакуємо слізьми невимовного жалю, кричимо батьківським болем, сумуємо розпачем дружини й діточок, говоримо молитвами. Розуміємо, що немає слів, які могли б втішити, розрадити рідних у їхньому невимовному горі.

Нехай добрий, світлий спомин про загиблого Захисника назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав його, любив і шанував.Нехай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі. Низько схиляємо голови в молитві. Світла пам’ять і слава Українському Воїну, який віддав найцінніше заради нашого майбутнього! Герої не вмирають, вони залишаються в наших серцях!

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.