24/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

На Золочівщині вшанували захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Цього дня 2014 року під час виходу сил АТО з оточення під Іловайськом російське керівництво порушило домовленості і ворожі збройні сили впритул розстріляли з важкого озброєння колони українських військових.

Смертельний для наших захисників «зелений коридор» пролягав через поля із соняшниками. Саме під ними сотні українців поклали в боротьбі з ворогом свої життя на вівтар свободи. Тож символом Дня пам’яті захисників України стала квітка соняха.

У місті Золочів біля символічного хреста «Борцям за волю України» відбулись поминальні заходи за участі представників районної та міської влади, громадськості та духовенства. Присутні віддали шану та помолились за душі захисників, вдягнувши символічний «Сонях пам’яті» та схиливши голову під час хвилини мовчання.

Низько вклоняємось перед пам’яттю своїх героїв-захисників. Молитвою, добрим словом згадаймо Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Це найменше, чим ми можемо віддячити нашим загиблим героям. Пам’ять про них – вічна. Вона у наших серцях!

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.