25/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Культура Золочівщини допомагає ЗСУ

Сьогодні минає 175 доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Саме зараз український народ потребує культурної підтримки, яка передається мовою музики і поезії. А в поєднанні з допомогою нашим захисникам такі заходи мають надважливе значення.

Благодійні концерти та ярмарки відбуваються в кожній громаді Золочівського району. В Золочівській громаді відбувся благодійний ярмарок та низка інших мистецьких заходів. У Красненській громаді організували благодійний фестиваль української народної пісні «Народні співаночки» на підтримку ЗСУ. Під час фестивалю відбувся благодійний аукціон з продажу картин та працював ярмарок, на якому зібрали понад 200 тис. грн. На Бущині та Бродівщині тривають марафони благодійних заходів. Нещодавно в Бродах муніципальний хор “Боян” під керівництвом Ярослава Линіва презентував глядачам програму “Молюсь за тебе, Україно”, у с. Лешнів відбувся благодійний патріотичний концерт “Все буде Україна”. І це лише невелика частина того, що презентують мистецькі колективи Золочівщини. Усі зібрані кошти спрямовуються для допомоги Збройним Силам України.

Кожне село, кожна громада, вся країна об’єдналася і допомагає боротися з ворогом, адже навіть невеличка допомога наближає день нашої перемоги. Наша сила – у нашій єдності, нескореності та незламності! Україна переможе!

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.