16/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Звернення міського голови до вихідців із Золочівщини, що зараз перебувають закордоном

Дорогі земляки! Дорогі брати і сестри-українці!

Настав час важких випробувань для нашої нації. Ви бачите з новин як Збройні Сили України мужньо дають відсіч окупантам. Російська імперія – зло. Такою вона була для нас завжди. Такою залишається і нині. Жадібність, хижість, бездуховність, аморальність, брехня і розруха. Це її споконвічна сутність.
Весь цивілізований світ гуртується у прагненні допомогти нам відстояти наше право на свободу і незалежність. Але насамперед – це наша війна. Бо ворог прийшов на нашу українську землю і вбиває наших громадян.
Для населення багатьох міст і сіл ці 13 днів війни стали справжньою гуманітарною катастрофою. Великий потік біженців линув на Захід і в тому числі і у Золочів та у навколишні села.
У нас є два завдання. Насамперед допомогти Збройним Силам України розбити ворога і разом з тим допомогти нашим біженцям.
Переконаний, кожен з Вас, хто з різних причин перебуває закордоном усвідомлює свою особисту відповідальність за долю держави. Чоловіків, котрі служили у війську, прошу повернутись і стати зі зброєю в руках до лав захисників України.
Всіх Вас, земляки, прошу знайти можливість допомогти Збройним силам України. Станьте волонтером у тих країнах, де Ви є. Гуртуйте навколо себе інших людей. Це – Ваш гуманітарний фронт у боротьбі з ворогом.
Збирайте насамперед військове спорядження для наших воїнів та передавайте його в Україну (перелік необхідної гуманітарної допомоги додаю нижче).
Передавайте на адресу Золочівської міської ради. Уся допомога буде скерована у відповідності до запитів військових підрозділів.
Перераховуйте кошти за Реквізитами спеціального рахунку Національного банку України для потреб Збройних Сил України: UA843000010000000047330992708. Рахунок – мультивалютний, створений та відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів – у іноземній валюті (долари США, євро, британські фунти), так і від українського бізнесу та громадян – у національній валюті.
Лише не чекайте! Дійте! Дійте! Дійте!
Ми обов’язково переможемо. І коли ви будете збиратися в Золочеві, Варшаві, Чикаго чи Мілані, і згадувати про цей героїчний час, вірю, що у кожного буде що розказати про себе, і історія Вашої боротьби разом з безсмертним подвигом наших воїнів буде у літописі перемоги українського народу у цій війні. Слава Україні! Героям слава! Разом – до перемоги!

З повагою
міський голова Ігор ГРИНЬКІВ

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.