18/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Жителям Золочівщини нагадують про програму обміну ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи

Обмін відбувається двома способами – через Дію та у відділенні Укрпошти.

Програма обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи діє з 31 січня. Детальніше про ініціативу – за посиланням.  

Як інформує Укрпошта, цього тижня ще 6 млн лампочок будуть доступні в містах районного значення, а до кінця лютого лампи доставлять в усі найменші села. Зазначимо, що Програма є складовою підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту.

Як працює програма?

Людина приносить 5 справних ламп розжарювання у відділення «Укрпошти», де обмінює їх на енергоощадні.

Обмін відбувається двома шляхами: 

Спосіб перший – передзамовлення в Дії:

  • авторизуйтеся в Дії зручним способом;
  • натисніть у меню Послуги та виберіть послугу Обмін лампочок: вкажіть контактний номер телефону, відділення Укрпошти, в якому хочете забрати лампочки, тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати;ап.
  • після підтвердження заявки лампи зберігатимуться у відділенні Укрпошти 5 робочих днів

Спосіб другий – якщо не маєте можливості замовити у Дії – відвідайте відділення Укрпошти, щоб обміняти лампочки. Для цього потрібно взяти з собою паспорт, ідентифікаційний номер та лампи розжарювання, за наявності енергоощадних ламп у відділенні пошти – їх одразу ж замінять.

Відповіді на найпоширеніші запитання щодо програми обміну, її деталей та інструкції застосування можна дізнатися за посиланням

Нагадуємо, що програму обміну ламп розжарювання підтримує European Union in Ukraine у відповідь на заклик Президента України Володимира Зеленського щодо енергоощадності в країні. Її реалізує Міністерство економіки України, Міністерство цифрової трансформації України, АТ «Укрпошта» в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим).

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.