25/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

В Золочівському фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні

18 лютого відбувся захід, присвячений вшануванню пам’яті героїв Небесної Сотні. Під керівництвом в. о. директора Юрія Ярославовича Болюбаша його організували та провели студенти 3 курсу: Аліна та Наталія Фурда, Андріана Оріховська, Олександр Лясковський, Вадим Проць, Тарас Жмурко, Володимир Гаврилів та Віталій Смерека.

Цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче, життя – студенти присвятили Гімн України, вірші та переглянули презентацію про хронологію подій 18-21 лютого і відеоролик про події того часу.

«Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Гуртуймося, кріпімося, єднаймося задля жаданої перемоги, задля свободи, миру і самостійності. Задля волі та гідності. Задля батьків і дітей, задля щасливого майбутнього. Задля перемоги світла над темрявою, добра над злом!» – закликали студенти Золочівського коледжу.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.