20/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Буккросинг – це модно

Піднесені хвилею всесвітньої течії любителів книги «Bookcrossing», дівчата та юнаки с. Білий Камінь ще в липні дали старт модному читацькому руху у громаді.

Власне це одне з питань, котрі були порушенні молоддю села під час зустрічі із депутаткою Лесею Горготою.

Зараз у Народному домі с. Білий Камінь облаштовано поличку. Леся Зіновіївна придбала книги для старту проєкту. Також подарувала декілька книг з власної бібліотеки.

Навколо проєкту керівниця Народного дому Марія Дубницька зуміла об’єднати дітей та молодь різного віку. Відтак тут часто відбуваються літературні вечори, зустрічі з поетами рідного краю.

Цікавим для найменших читачів виявився недільний день 28 листопада 2021 року. Марія Дубницька провела із наймолодшими читачами пізнавальний захід “Буккросинг – це модно”.

Діти не лише ділились із друзями враженнями від прочитаних книг, а й самими книгами.

На захід також завітала депутатка Леся Горгота, котра подарувала проєкту ще декілька книг. Серед них – “Андрей Шептицький. Послання любови”, що була видана до 150-річчя з дня народження митрополита.

“Дуже важливо підтримати молодь у їхніх починаннях, – говорить Леся Горгота. – У с. Білий Камінь дуже позитивна та ініціативна молодь. Запрошую любителів друкованого слова приєднатись до цього руху й «випустити» «в обіг» хоча б одну книжку – може, вона потрапить саме до того, кому найбільше потрібна”.

Обмінятися улюбленими літературними творами можна, скориставшись «чарівною поличкою» у Народному домі с. Білий Камінь. Давайте разом робити світ бібліотекою!

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.