19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Близько 14 дітей із Золочівської громади мають можливість відпочивати закордоном

– У цей час російської агресії ми розуміємо, наскільки важливо, щоб діти наших захисників та діти, які постраждали від війни, пережили втрату рідних, знизили рівень стресу, відволіклися від війни та мали змогу насолоджуватися канікулами закордоном, – говорить заступник міського голови Золочева Василь ГАВРИШКІВ.

– Ми тісно співпрацюємо із Департаментом соціальної політики ЛОВА та Управління соціального захисту населення Золочівської РВА. Саме за їх сприяння діти учасників бойових дій АТО, діти, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, та діти, батьки яких загинули в зоні АТО та під час воєнної агресії рф на території України, мають можливість відпочивати закордоном. Вони проведуть літні канікули у відпочинкових закладах Франції, Хорватії та Польщі. Двоє дітей виїхали за кордон на літнє дозвілля до селища Риманів-Здрій Республіка Польща. Десятеро виїхали за кордон на туристично-освітню поїздку до регіону Окситанія та міста Томблен і Монпельс Французької республіки і ще двоє дітей поїхали у Хорватію.

Начальниця Управління соціального захисту населення Золочівської РВА Вікторія ШУМАКОВА: повідомила також про можливість відпочинку у сонячному Закарпатті.
– Європейське об’єднання територіального співробітництва з обмеженою відповідальністю ТИСА спільно з Генеральним консульством Угорщини в м. Ужгороді, за підтримки Міністерства зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини організовує відпочинок для дітей захисників України в с. Яноші готель «Helikoh». Для участі запрошуються діти віком від 9 до 15 років включно на період з 22 по 28 серпня 2022 року. Діти проживатимуть у готелі «Helicon». Крім цього, триразове харчування та перебування дітей під наглядом вихователів з Львівщини. Діти відпочиватимуть за програмою у рамках проекту забезпечення літнього відпочинку для українських дітей на Закарпатті» та матимуть можливість відвідати екскурсії в м. Мукачево (Мукачівський замок ), м. Ужгород, відпочити в Аквапарку «Карпатія», відвідати кінний центр «Селід» м. Виноградів та багато інших цікавих місць у Закарпатті.

За більш детальною інформацією просимо звернутись до УСЗН Золочівської РДА (м. Золочів, вул. Пачовського, 7, 2-й поверх, кабінет 26

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.