19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Фонд Горіховий дім запрошує жінок долучитись до проєкту «Крила»!

У листопаді у Золочівській громаді розпочинаємо програму «Майстерня можливостей». Завдяки «Майстерні можливостей» ви отримаєте наснагу, підтримку і допомогу у формуванні навичок фінансового планування, особистого розвитку, а також нові знайомства. Тут ви опрацюєте такі теми: мої життєві цілі, мої найближчі кроки, моя система підтримки, мої права, мої досягнення і плани.

В проєкті можуть взяти участь жінки: від 18 років, які є непрацевлаштовані або ті, хто має нестійку сезонну зайнятість, мають бажання розвиватися та готові реалізовувати свої мрії.

Старт програми в листопаді 2022 року.

Участь у проєкті безоплатна і потребує від вас залученості протягом кількох місяців. Упродовж цього часу, ви відвідаєте курс з шести групових занять (тривалістю до чотирьох годин кожне) та мінімум п’яти індивідуальних занять (тривалістю до півтори години кожне).

За детальною інформацією звертайтесь: Золочівська громада – Наталія 067-252-58-75. Пишіть в особисті повідомлення на сторінку Фонд Горіховий дім або звертайтесь за номером телефону. Чекаємо на ваші звернення!

Проєкт Крила впроваджує БО «Фонд Горіховий дім» в партнерстві з Пакт за підтримки Уряду Канади! @Pact Ukraine: building the world of equal opportunities @Embassy of Canada to Ukraine

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.