25/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Термінове звернення міського голови Золочева до громади

Міський голова Золочева Ігор Гриньків звернувся терміново звернувся до громади.

“Дорогі  громадяни!

У перший день  війни, відповідно до Указу Президента України, в Золочівській громаді створено Раду оборони громади. Усі завдання ради скеровано на допомогу  військовим в оброні держави, організацію територіальної оборони та забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури в особливий час (газ, вода, електроенергія, теплопостачання…).

Дякую Вам, що Ви  швидко відгукнулись  і  зібрали продукти харчування, коли це було важливо.

Зараз є нагальна потреба:

  1. Чоловіків, котрих оповістили, прибути у Золочівський районний військкомат.
  2. Всіх інших чоловіків вступати до лав територіальної оборони.  Для цього мешканцям сіл звертатись до своїх старост, мешканцям Золочева – звертатись до Золочівської міської ради.
  3. Зібрати матраци, одіяла, каремати, спальні мішки, постільну білизну та інше. Звозити до гуманітарного штабу . Контактний телефон 067-108 87 05 (Марія Квас) або 098-5981190 (заступник міського голови Ярослав Окрепкий)
  4. Власників, передусім тих, що торгують продуктами харчування, прошу відновити роботу. Застерігаю не підвищувати ціни та виконувати рішення Ради оборони громади в частині категоричної заборони продажу алкоголю!

Закликаю усіх бути пильними! Не порушувати комендантську годину . Ми обов’язково переможемо! Слава Україні! Героям слава!”, – йдеться у зверненні.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.