20/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

На Золочівщині створено Асоціацію фермерів та приватних землевласників

Фермери Золочівського району створили першу на Львівщині Асоціацію фермерів та приватних землевласників.


31 серпня 2021 року у сесійній залі адмінбудинку в м. Золочів відбулися установчі збори засновників Громадської організації “Асоціації фермерів та приватних землевласників Золочівського району Львівської області”, на яких був присутній заступник голови Золочівської райдержадміністрації Віктор Олійник.


«На сьогодні це єдина громадська організація, яка створена самими фермерами для відстоювання своїх прав та вирішення фермерських проблем, – розповідає Віктор Олійник. – Життя фермерів ніколи не було легким. Треба працювати, вирішувати актуальні проблеми. Більшість фермерських господарств району можна відзначити за їх працьовитість, активну громадську позицію. Фермерські господарства – опора нашого району. Їхній вклад у розвиток регіону – це не тільки вирощена продукція і створені робочі місця, а й великий обсяг сплачених податків. Хочу висловити побажання сільгоспвиробникам – гарного росту виробництва і ліквідації тих проблем, які створюють перешкоди в роботі. Адже їх успіх – це запорука добробуту і здоров’я людей, які споживають вирощену ними продукцію.


У ході проведення зборів вирішили обрати головою громадської організації ” Асоціації фермерів та приватних землевласників Золочівського району Львівської області” Андрія Спільника. До Ради громадської організації увійшли Богдан Галабуда, Анатолій Биць, Ярослав Герасимів. Також було прийнято рішення про затвердження Статуту Асоціації.


Основною метою Асоціації фермерів та приватних землевласників є сприяння розвитку масового фермерського руху та консолідація зусиль своїх фіксованих членів, а також захист їх законних соціальних, економічних та інших інтересів.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.