19/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

Золочівські школярі відвідали Навчальний центр НГУ

Сьогодні до Навчального центру імені Василя Вишиваного завітали школярі Золочівщини, серед яких чимало дітей наших військовослужбовців.

Під час екскурсії діти ознайомилися зі зразками озброєння,бойовою технікою,яка використовується під час виконання завдань за призначенням, відточили свої навички в стрільбі у лазерному тиру та пізнали ази надання першої медичної допомоги.

«Діти – це майбутні захисники і захисниці нашої держави. Ми вдячні їх батькам та вчителям за цю любов до Батьківщини та бажання пізнавати військову справу», – розповів заступник начальника Навчального центру по роботі з особовим складом полковник Юрій Лісняк.

Також учні познайомилися із діяльністю кінологічного батальйону та хвостатими помічниками, які продемонстрували свої навики та вміння.

«Мені дуже сподобалося, хочу прийти сюди ще раз», – поділилася учениця однієї із шкіл Золочівщини Соломія Корман.

Слід зауважити, що під час дня відкритих дверей офіцерами Навчального центру було проінформовано дітей про структуру, функції та специфіку роботи Національної гвардії України та доведено інформацію щодо вступу у Національну академію  та інститут Національної гвардії України.

Михайло ПРОКАЗЮК

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.