24/04/2024

Золочів Вечірній

Всі новини Золочівщини

БО «Благодійний фонд «Золочів відроджений» спільно з Золочівською міською радою організували захід «На гончарному крузі»

БО «Благодійний фонд «Золочів відроджений» спільно з Золочівською міською радою 4 вересня 2022 року організували захід «На гончарному крузі», за підтримки Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» (ГОВЕРЛА), Проєкт «Партнерство між громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування в інтеграції та адаптації внутрішньо переміщених осіб у територіальні громади Львівської області», реалізатор проекту: ГО «Європейський діалог».

В рамках заходу відбулася екскурсія до с. Гавареччина Золочівського району Львівської області. Участь взяли внутрішньо переміщені особи, котрі проживають у Золочівській міській територіальній громаді. Основна аудиторія були діти. Кожен зміг спробувати себе у гончарстві, відчути екстрим у гаварецьких лісах на позашляховику та дізнатися про життя у криївках в часи ОУН УПА. Враження дітей переповнювали. Усі гарно провели час та з бурхливими емоціями і приємною втомою поверталися до Золочева.

*Ця публікація була створена у співпраці з ГО «Європейський діалог» в рамках Проєкту «Партнерство між громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування в інтеграції та адаптації внутрішньо переміщених осіб у територіальні громади Львівської області», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

ZV.IN.UA | BR1ZE © Est. 2019 | Newsphere by AF themes.